Nilan CO2-sensor kit – optimal komfort og beskyttelse af boligen


Undgå for lav luftfugtighed
En af de betydelige fordele ved Nilans nye CO2-sensor kit er evnen til at undgå for lav luftfugtighed og optimere indeklimaet. Sensoren tilpasser automatisk luftskiftet, når der ikke er nogen hjemme, hvilket ikke kun minimerer energiforbruget, men også beskytter boligen mod udtørring. Denne forbedring af indeklimaet fungerer samtidig som en investering i beskyttelse af møbler og gulve mod uønsket deformering og revnedannelser.

CO2-sensoren registrerer hurtigt et skifte i CO2-niveauet og justerer ventilationen op og ned efter behov. Det er særligt praktisk, når der er gæster i huset, og understreger yderligere den overordnede komfort og funktionalitet af Nilans CO2-sensor. 

Energirammeberegningen
Det er nu tilladt at reducere grundluftskiftet i ventilationssystemer til så lavt som en halvering af luftskiftet ved brug af behovstyret ventilation, forudsat at luftkvaliteten og fugtforholdene er tilfredsstillende. Denne opdatering giver større fleksibilitet og forbedret effektivitet.

I overensstemmelse med Energirammeberegningerne er det tilladt at inkludere den reducerede luftmængde og SEL i op til 30 timer om ugen. Denne ændring giver mulighed for at tilpasse ventilationsbehovet præcist efter situationen og samtidig opretholde overholdelse af gældende standarder.

Optimering af varmegenvindingsgraden
Ved at reducere luftskiftet opnår man en forbedret varmegenvindingsgrad, hvilket er særligt fordelagtigt, når energipriserne er høje. Den øgede effektivitet i varmegenvindingen kan give betydelige besparelser på opvarmningen af boligen.
 

Highlights

Overvåg CO2-niveauer i realtid
Minimer udtørring af boligen
Automatisk regulering af ventilationen for at opretholde optimal luftkvalitet
Reduktion af energiforbruget og økonomiske besparelser
Sikrer forbedret varmegenvindingsgrad